lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesäilyä

Nyt on kyllä tullut aivan sopimattoman pitkä tauko tähän blogin päivittämiseen, pahoittelut! Mutta, mutta.. Selityksen makua juu, mutta tosiaan oltiin mökillä ja siellä ei vaan sattunut sellaista sopivaa saumaa, että olisin päässyt lajittelemaan kuvia ja kirjoittamaan tänne päivitystä. Sellaista mökillä välillä on, toisaalta hyvä vaan, päästiin irtautumaan kokonaan kotiympyröistä ja rutiineista :).

Minulla on nyt loppuraskauden aikana alkanut selkä reistailla sillä tavalla, etten pysty enää juurikaan istumaan paikoillani pitkiä aikoja. Onneksi ei nyt tarvitse istua pahemmin, tai voin ainakin valita sellaisen puolimakaavan asennon :D. Huimaustakin on ollut, se onkin kurjempi vaiva, mutta ei kuulemma mitenkään vakava.



Mökillä oli ihanaa, kun sai olla maantasalla. Tyttö nautti täysin siemauksin ja ulkona oltiinkin aamusta iltaan, sateellakin piti nimittäin kastella kukkia.. :). Minäkin tietysti nautin, kun ei tarvinut tämän mahan kanssa kivuta useita kertoja päivässä kolmanteen kerrokseen (asumme hissittömässä kerrostalossa).


Kesällä herkuttelu on sallittua.. Tai näin uskottelen itselleni :D. Joka ilta mökillä piti paistaa lettuja puuhellalla, yhtenä iltana korvattiin letut köyhillä ritareilla. Mikäs sen ihanampaa, kun painua kamariin nukkumaan masu täynnä köyhiä ritareita tai lettuja ;).


Maalla pihapiirissä on tuollaiselle pikkutytölle paljon kiinnostavaa katseltavaa ja tutkittavaa. Joka päivä löytyy jotain uutta ihmeteltävää. Nämä maitokärryt ovat ikivanhat ja muistan, kuinka itsekin sisarusteni kanssa pieninä leikittii näillä. Joskus meitä oli isokin porukka kärryihin ahtautuneina, jos serkutkin sattuivat mökille samaan aikaan :D.


Meidän kanssa mökkeilemässä oli samaan aikaan äitini ja siskoni. Päästiinpä siis miehen kanssa yhtenä iltana kahdestaan Vaasan Strampeniin illalliselle. Kamera unohtui kotiin, joten tässä kännykällä kuva alkupalastani, Halloumisalaatista. Strampen on kertakaikkisen viehättävä ja tunnelmallinen paikka, ruoka on myös todella herkullista. Suosittelen!


Täällä kotona kaupungissa olen pakastanut luomumansikoita ja sain pikaisesti kerättyä lähimetsästä purkillisen mustikoitakin samalla, kun tyttö tohkeissaan popsi niitä pensaista omaan suuhunsa. Metsämansikoitakin ollaan käyty joka päivä metsänreunasta syömässä. Pitää tehdä mansikkamarmeladia tässä joku päivä.


Lisäkuulumisia toivottavasti piakkoin. Nyt täytyy lähteä ulos kauniiseen ilmaan, ei täällä sisällä kannata kesää tuhlata :)

Aurinkoa kaikille!

Laura

Ei kommentteja: