lauantai 27. lokakuuta 2012

Heipä hei tooodella pitkästä aikaa!

No niin, nyt olen taas palaillut tänne blogimaailmaan piiitkän paussin jälkeen. Paussi olikin aivan paikallaan, sen aikana meille syntyi pikkuinen rakas poika <3.


On se ihanaa saada kokea toistamiseen vauvan tuoksu ja tuhina.


Isosiskolla kesti tovin tottua uuteen perheenjäseneen :). Kiukunpuuskat onneksi kohdistuivat suurimmalta osin vain isiin ja äitiin. Pikkuveikkaa tyttö on suukotellut ja halaillut ihan ensisilmäyksestä alkaen. Nyt tilanne on jo niin rauhoittunut, että pikkuveikka on tytön mielestä lähinnä vain ihana, suloinen ja rakas. Jos veikkaa itkettää, on tyttö hetimiten ryntäämässä tämän luokse ja sanoo "ei mitään hätää rakas". On ne lapset niin hellyyttäviä kyllä.


Onhan tämä ollut ajoittain hektistäkin tämä meidän elo vauvan saapumisen jälkeen. Kestää aikansa, kun löytyy taas se normaali rytmi. Tuntuu, että viikot vaan kuluu ja aika lentää, poikakin on kohta jo 7 viikkoinen!! Tytön 2-vee synttäritkin juhlittiin kuun alussa isolla porukalla ja viikon päästä on pojan kastejuhla. Tällä kertaa tilaamme ristiäisiin tarjottavat, ei vaan yksinkertaisesti riitä aika ja energia sellaisen määrän leipomiseen. Tytön ristiäisiin leivoin kaiken itse, hirveät kasat kaiken maailman piirakoita ja suolaisia muffineita, lohihyydykkeitä unohtamatta.. Ihan hullun hommaa :D. Onneksi täytekakun sentäs väsäsi ihana veljeni avovaimo. Ja voitte vaan kuvitella miten paljon syötävää jäi vielä pakkasen täytteeksi. Opin siis viimekerrasta ja nyt toimitaan eri tavalla :).

Syksy oli omppujen täytteinen ja niitä meille kiikutti yksi jos toinenkin kyläilijä. Niistä tuli sitten tehtyä piirakoita ja toki tätä aina niin herkullista omena-kaurapaistosta. Ohje löytyy netistä ihan tuolla hakusanalla, jos joku vielä jaksaa ompuista jotain väsätä. Minulla meinaa tulla jo yliannostus :D.


Meillä täällä satoi eilen ensilumi, kuten varmaan muuallakin. Tänään piti käydä pulkkamäki testaamassa ja toki eilenkin sitä lunta käytiin haistelemassa ja maistelemassa kahteenkin kertaan. Pakkanen kun on tarpeeksi poskia nipistellyt, maistuu kuuma kaakao taivaalliselta. Loppukesästä ostin Juustoportin myymälästä tätä herkullista espanjalaista kaakaojauhetta, jonka joukossa on mm. kanelia. Erikoinen, mutta aivan hurmaava maku. Kaneliahan voi lisäillä itsekin makunsa mukaan ihan tavalliseenkin kaakaoon. Tai vaikkapa chiliä.


Toivottavasti ennätän nyt tulla tänne kertoilemaan kuulumisiani "hieman" useammin :D. Lupaan yrittää ja toki kun vauvalla alkaa olla nyt jotain rytmintynkää päivissään, osaan jo paremmin ennakoida mahdolliset vapaahetkeni.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Laura

Ei kommentteja: