lauantai 26. toukokuuta 2012

Kaikenlaista

Juu vierähti taas ihan kohtuuttoman pitkä aika, kun tulin takaisin tänne päivittelemään kuulumisia. Tekosyitä ei ole, oliskohan ihan puhdasta laiskuutta ja väsymystä?

No ei täällä mitään sen erikoisempaa ole meilläpäin tapahtunutkaan. Ihan sitä normaalia päivähulinaa, suukottelua ja sen semmoista :)


Helatorstaiksi ostamani suloiset neilikat ovat edelleen täydessä terässä. Ihania kukkia, kesäisiä. Heti, kun aurinko alkaa näyttäytyä tekee mieli ostella leikkokukkia. Kai se on sitä, kun luonto muutenkin ympärillä herää taas henkiin, pitää saada sitä tuoretta elävää luontoa tänne sisällekin.

Ja nämä neilikat ovat ihan Pirkka reilunkaupan neilikoita.



Tässä meidän talon vieressä on ihana metsä. Tyttö rakastaa tutkia kuivia lehtiä, oksia, kasvien versoja, käpyjä, kiviä ym ym. Kaikki kiinnostaa ja kaikkia pitää saada tutkia ja kokeilla. Tämä kuva on jo viikon takainen, nyt on jo sellainen "helle" ollut ainakin täällä suunnalla, että ei ole paljon takkia ulkona tarvittu.


Takin löysin Lindexin ale-rekistä, oli vihon viimeinen tuon kuosisena ja ihan oikeaa kokoa. Menee varmaan vielä loppukesästäkin ja alkusyksystä. Tässä kuvassa ei nyt näy, mutta tuossa sivummalla oli valtavat mättään ihan valkoisenaan valkovuokkoja. Upea näky, harmi etten jostain syystä tajunnut ottaa siitä kuvaa. Nyt nurmikot pursuavat voikukkaa ja siitepölyäkin on ihan joka paikka täynnä. Auto oli aamulla aivan keltaisessa jauheessa :D. Huvittavan näköinen, vaikka ei kiva juttu ollenkaan. Täytyy olla iloinen, että me ei ainakaan olla reagoitu tuohon siitepölymäärään juurikaan. Tyttöllä on vähän toinen silmä vuotanut, mutta eihän siitä ota selvää johtuuko juuri siitepölystä. Aika nuorihan tuo olisi vielä siitepölyyn reagoimaan, mutta kuka tietää.

Pari pientä hankintaa tuli tehtyä. Nuxen alumiiiniton deodorantti ja luottoripsari, Diorin Diorshow Black out.. Palasin kuin palasinkin taas tuohon Dioriin, vaikka teille aikaisemmin hehkutinkin sitä uutta Chanelia. Chanel oli ehkä parempi, mutta tuntui, että se kuivahti aika äkkiä. Dior kestää hyvänä kohtuullisen pitkään. Nuxen deodoranttiin en ole hirveän tyytyväinen. No, pitää muistaa että alumiiniton deodorantti ei jaksa estää hajuja ihan koko päivää, joten tämä pitää muistaa lieventävänä asianhaarana. Tuoksu on mieto, sitruunainen ja kyllä se hajut pitää noin normaalin työpäivän ajan. Tärkeää on se, että siinä ei sitä alumiinia tosiaankaan ole. Harmi, ettei Dr Organic tuotteita saa Suomesta (jos saa, vinkatkaa mistä!). Se Dr Organicin Tea Tree deodorantti, ja vielä luomu sellainen, on aivan paras alumiiniton deodorantti ikinä. Ei kyllä päästänyt läpi ainakaan minulla mitään hajuja koko päivänä. Ehkä siinä on se juju, että se tea tree on itsessään voimakkaan tuoksuinen ainesosa. Tilasin tuota deodoranttia nyt netistä pari purnukkaa ja lisäksi vielä Acai luomuteetä :). Täältä voi selailla noita Dr Organic tuotteita ja muutakin luomujuttuja.


Parveketta yritän tuunailla ja miettiä siinne uusia tyynyjä, ruukkuja jne jne. Eilen sain sinne sentäs jo tulilatvan ostettua vanhan jo aivan pystyyn kuolleen kasvin tilalle. Edes jotain eloa parvekkeelle ainakin siksi aikaa, kunnes keksin sinne jotain muuta mukavaa uudistusta.


Ei tässä tämän kummempia. Tänään olisi vielä ohjelmassa New York juustokakun leivontaa, joten siitä ohjetta ja kuvia myöhemmin. New Yorkin juustokakku siksi, että tätini on lähdössä ensi viikolla Nykiin ja haluan fiilistellä ja kadehtia asiaa, heh :D.

Aurinkoa ja valoa viikonloppuunne!

Laura

Ei kommentteja: