sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Aurinkoa koko viikonlopun!

Tänne luvattiinkin erinomaista ilmaa koko viikonlopuksi ja kyllä on ollut lämmintä. Tänään sunnuntaina auringossa istuessa alkoi ihan poskia kuumottaa. Hyödynsimmekin ihanan auringon valon pitkiin kävelylenkkeihin ja ulkona oleiluun.

Eilen vietimme päivää St. Juliansin Spinola Bayn rantakadulla ja siitä kävelimme Portomasoon ja satamaan, jossa komeilee upeita veneitä. Täällä nämä kaikki alueet ovat aivan kävelymatkan päässä, eli itse asumme Sliemassa, St. Julians on aivan tässä vieressä ja sitten on Portomaso. Portomaso on hienoa seutua ja onkin mukava käydä siellä ihailemassa ympäristöä :).

Kalastajien veneitä Spinola Bayssä


Rantakatua


Portomason satama


Portomason asuintalokompleksin merivesiallas


Olen kertonut teille aikaisemmin, että tässä meidän vieressä olevassa puistossa asuu lukuisia kissoja, joille vapaaehtoistyöntekijät vievät ruokaa ja huolehtivat niiden asumuksista päivittäin (vaihtavat katoksiin puhtaita pyyhkeitä jne). No, satuimme kävelemään Portomasossa vastaavan kissayhdyskunnan ohitse ja olipa kertakaikkisen hieno pikku kylä heille rakennettu! Siis kuvitelkaa, kulkukissoille.




 On siinä kissoilla kissanpäivät :)!

Tänään käveltiin rantakallioilla. Oli niin upeaa, kun ei pitkästä aikaa tuullut ollenkaan. Kallionkoloissa oli pieniä merivesialtaita, joissa kasvoi mm. levää ja niitä piti sitten tietysti ihmetellä ja kurkkia.


Kotiin palatessa tunsin intensiivisen tuijotuksen ja kappas, pulleaposkinen kissahan se sieltä kurkisteli avonaisesta ikkunasta. Jotenkin söpö tapaus, oli otettava kuva.


Illalla menemme jälleen kavereille syömään, kivaa! Ja huomenna minä pääsen leffaan ystävän kanssa, kivaa! Ja ensi viikon sunnuntaina äiti tulee tänne meitä moikkaamaan, KIVAA! Kaikkea kivaa siis luvassa :).

Kun äiti saapuu, vuokraamme yhdeksi päiväksi auton ja lähdemme kiertämään saarta. Haluan ehdottomasti näyttää Mdinan kaupungin ja Dingli Cliffsin (hurja kallio, joka laskee pystysuorana mereen). Varmaan tulee muutakin katseltua, mutta onneksi saari on pieni, joten päivässä ennättää ihan minne vaan.

Loppuun vielä ihana sanonta erään monumentin kyljestä.


"Emme peri maapalloa esi-isiltämme, me lainaamme sen lapsiltamme"

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Laura

P.S. lupasin kertoa teille lisää luomukauppaostoksistani, mutta unohdin ottaa niistä tähän postaukseen kuvia, joten joudutte vielä odottelemaan. Toivottavasti muistan ensi kerralla ;).

1 kommentti:

Anna ja ohuet kirjoitti...

voi elämä mikä kissakylä, ihana! <3