tiistai 28. helmikuuta 2012

Rattoisia päiviä

Täällä on ollut taas vaihtelevat ilmat. Onneksi ei ole juurikaan satanut, mutta järkyttävä tuuli on ollut lähes riesana. Ei tee mieli mennä aurinkoisellakaan säällä ulos, kun meinaa tukka irrota päästä myrskytuulessa. Onneksi tänään ei enää tuullut juurikaan ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta :). Viihdyttiin puistossa aamupäivällä aika pitkään, ei tuolta lämmöstä raaskisi tulla sisälle ollenkaan.

Meidän äiti tuli tänne Maltalle sunnuntaina, ihanaa! Toi tuliaisiksi leluja ja kirjan tytölle (+ isotädiltäkin paketin). Minulle toi kolme kirjaa, niistä myöhemmin lisää, kunhan pääsen lukemaan ne ensin. Ihana lukea tekstiä suomeksi. Eilen vietettiin iltaa täällä meillä ja herkuteltiin iltapalalla mm. uunituoreita croissantteja (vaikka jonkun mielestä ne kuuluvatkin aamupalalle.. hih) ja manskoita.


Lupasin jo ajat sitten kertoa teille vähän siitä Good Earth luontaistuote- ja luomukaupasta. Eli se on tässä aivan lähellä meidän asuntoa ja olen siellä jo useampaan kertaan poikennut ostoksilla. Löysin mm. luomu vartalovoiteen, luomu yövoiteen kasvoille, luomu silmänympärysvoiteen ja luomu vauvaöljyä. Tuo vauvaöljy on Weledan ja sitä toki myydään Suomessakin, mutta minusta oli kyllä täällä edullisempaa, muistaakseni vain 9 euroa. Ostin myös teetä ja joitakin luomukarkkeja.


Kauppa on aivan ihana! Siellä myydään myös paljon pähkinöitä ja siemeniä, ruokatarvikkeitakin. Kaikki siis ei ole suinkaan luomua. Paljon oli sellaisia merkkejä, joita en ole Suomessa nähnyt.

Ostin tosiaan silloin jo pari viikkoa sitten Country Living -lehden ja siellä oli mielenkiintoinen artikkeli Lucy Levensonista, joka oli aikaisemmin ammatiltaan valokuvaaja, mutta sattumien summan kautta päätyi tekemään työkseen rakasta harrastustaan, askartelua kankaiden parissa. Eli tekee kaikenlaisia värikkäitä kangastöitä. Tekee mm. tilauksesta perhepotretteja maalaamalla ja decoupage-tekniikalla.



Voitte käydä katsomassa esimerkkejä valmiista töistä Lucyn kotisivuilta täältä.

Piakkoin tulee täyteen 3000 kävijän raja ja aikomus on järjestää joku kiva arvonta. Palkinnoksi olen kaavaillut jotain ihanaa juttua jostain täkäläisestä putiikista. Pitää vielä miettiä. Olisi kiva kuulla teiltä jotain kommenttia, parannusehdotuksia, plussia ja miinuksiakin jne jne. Siis ihan yleisesti tähän blogiini liittyen. Olisi mukava saada vähän vinkkejä, mitä haluaisitte täältä lukea :).

Mukavaa viikonjatkoa!

Laura

Ei kommentteja: