sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Täällä alkoi kevät :)

En halua kehuskella, mutta pakko mainostaa, että täällä on kyllä nyt alkanut kevät. Ihanaa, ei voi muuta sanoa. Viime viikko oli aika kurja, satoi ja jopa myrskysi oikein kunnolla. Oli napakka ja kylmä tuuli, ihan piti kuulkaa hattua pitää päässä.. Yhtenä yönä ukkosti kovaa ja salamat iskivät aika lähelle, sillä meidän kadun päässä jonkun auton varashälytin alkoi ulvomaan tärähdysten seurauksena. Mutta perjantaina oli jo upea keli ja niin lämmintä, että auringossa oli taatusti lähellä +20C. Tämän viikon alkupuoli oli siis kurjaa keliä ja sen kunniaksi tietysti flunssailimme miehen kanssa, tyttö onneksi säästyi. Koputan nyt puuta, ettei tule takapakkia ;). Flunssasta johtuen, en tännekään jaksanut aikaisemmin tulla kuulumisia kirjoittelemaan, pahoittelut.

Täällä on jostain syystä edelleen joka putiikissa hurjat alennusmyynnit. Ja Suomeen verrattuna kaikki tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kaikkia kokoja löytyy runsaasti. Joskus Suomessa tuntuu, että alennusmyynteihin vedetään varastoista vanhoja ja niitä huonolaatuisimpia tuotteita. Ostin tytölle vuoratut Disney aiheiset Crocksit. En ole hurja Crocks-fani, mutta nuo ovat kieltämättä kätevät täällä meillä sisätiloissa, kun asunnossa on kauttaaltaan laattalattia ja se tuppaa olemaan hyisen kylmä. Nämä lämmittävät ja tyttö tykkää selvästi. Villasukat ovat tytölle liian liukkaat menopelit, täällä niitä ei voi sisällä käyttää.


Eilen, eli lauantaina, oltiin suomalaisen ystäväperheemme luona syömässä ja iltaa istumassa. Heillä on 3-vuotias poika ja lapset viihtyivät keskenään mainiosti, vaikka välillä aika hurjan näköistä näytti meininki olevan. Silmät saa olla kyllä selässä tällaisilla miltei 1,5-vuotiaan vanhemmilla. Tytöllä on meneillään kiipeilykausi, joten eilenkin piti hänen tietysti päästä siellä kyläpaikassa tv-tasolle useampaan kertaan ja aikuisten tuolille keikkumaan jne jne. Kotonakin vaaratilanteita piisaa, kun tyttö pääsee jo ketterästi esim. meidän sängylle ja sattaa salaa juosta sinne "pomppimaan". Eihän hän osaa vielä itsekseen pomppia ja siksipä nuo tilanteet ovatkin hurjia. No mutta sellaista se on, kaikkea pitää kokeilla, jotta kroppa ja taidot kehittyy.

Ilta-aurinkoa tässä teille täältä meiltä


Bongasin tänään ekan voikukan!! Tai onkohan tuo voikukka.. Ei se ainakaan leskenlehdeltä näytä. Nuo lehdet kyllä näyttävät aivan voikukanlehdiltä.. No, jotain sinnepäin-sukua se varmasti oli. Harmi, että en nähnyt kirkkaassa auringonvalossa oikein kunnolla kuvata, joten kamera tarkensi huomaamattani väärään kohtaan. Mutta laitan nyt todistusaineistoa teille kuitenkin tässä.


Varma kevään merkki on se, että talvitakin voi heittää nurkkaan ja sen voi korvata kevättakilla :). Tämä tytön takki on Ellokselta ja oikein hyvä nyt tässä säässä, kun on tarpeeksi pitkä ja huppukin löytyy.


Tuli tässä mieleeni, että kertokaa ihmeessä, jos haluatte tietää jotain erityistä Maltasta (en lupaa, että tiedän, heh). Tai jos haluatte, että postaan tänne kuvia jostain erityisistä asioista esim. enemmän shoppailukuvia, ravintolajuttuja, luontoon liittyviä kuvia ja juttuja tai vaikka kuvia arkkitehtuurista. Kohta menee rikki 2500 lukijan raja, joten mielellään otan vinkkejä vastaan :). Tällä hetkellä lukijoita/lukukertoja on n. 500-600 per kuukausi. Ei tuo määrä hurja ole, mutta aika kiva omasta mielestäni, kun ajattelee sitä, että alunperin tarkoitin tämän blogin lähinnä perheenjäsenteni iloksi. Kiitos kaikille teille, jotka luette blogiani!

Eipä tässä tämän kummempaa. Minä jatkan täällä sunnuntainviettoa juuri tänään kirjakaupasta ostamani Country Living -lehden ja kahvikupposen parissa. Jos löydän lehdestä jotain upeita vinkkejä, otan teille kuvia :). Kuulumisiin!

Laura

Ei kommentteja: