tiistai 29. marraskuuta 2011

Joulufiilistelyjä

Vaikka täällä Maltalla onkin pääasiassa vielä todella kesäiset ilmat (vaikka juuri tällä hetkellä sataakin vettä ja ukkostaa), olen ehkä jo pikku hiljaa pääsemässä joulufiilikseen. Täällä on ihanasti laitettu jouluvaloja jokapaikkaan, varsinkin erilaisia joulukuusia on näytillä. Tässä pari kuvaa joulukuusista.



Minun piti ottaa eilen kuva Le Meridien hotellin isosta joulukuusesta, mutta kamera unohtui kotiin iltakävelyllämme. Laitan teille kuusesta kuvan lähipäivinä.

Tässä vielä The Point ostoskeskuksen ulkovalaistusta.


Kovin klassisesti täällä kyllä valaistaan, ei juurikaan näy värien sekamelskaa missään. Tykkään kovasti, silmä lepää kauniissa valaistuksessa ja koristuksessa.

Olen myös ihastunut täkäläiseen "katulamppumuotiin" :). Suloisia katulamppuja, jotka ovat kauneimmillaan tietysti iltavalaistuksessaan. Nämä kuvat on otettu päivällä, paitsi tuossa viimeisessä on jo vähän iltahämärän aikaa.




Koetamme nyt nauttia täällä näistä aurinkoisista ilmoista, valosta, lämmöstä ja rennosta meiningistä. Yritän varastoida tätä ihanaa valoa, jospa ei sitten Suomessa niin harmittaisi se pimeys. Taitaa olla vain toiveajattelua, vai mitä :). Nautin myös ihanista leivonnaisista, hyvästä kahvista, suklaasta, juustoista, pizzasta ja ihan kaikesta, joka liittyy herkutteluun. Kaikkein eniten saan voimaa ja iloa, kun katson pikkusta tyttöä juoksemassa puistossa kesäisissä vaatteissaan, riemuissaan nauraessa ja leikkiessä muiden lasten kanssa. Lapsilla on keskenään universaali kieli, jossa ei sanoja tarvita. Kai se on se ilon ja naurun kieli.

Jouluvaloa päiviinne! Pian saamme avata joulukalentereistamme jo ensimmäisen luukun!

Laura

Ei kommentteja: