keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kotosalla ja kylillä

Ollaan oltu kotosalla ja kylillä. Eilen käytiin aamusella muskarissa lauleskelemassa ja naureskelemassa, muuten viihdyttiin kotona. Olen jo muutamana päivänä yrittänyt epätoivoisesti piirtää tylleröisen kädenjälkeä paperille, mutta huonolla menestyksellä. Kun pikku kätönen on niin vikkelä ja sormet hypistelevät kivan tuntuista paperia, on aika vaikeaa, miltei mahdotonta, saada minkäänlaista kuvaa aikaiseksi. Pitäisiköhän yrittää toimenpidettä tylleröisen nukkuessa? Saattaisi kyllä herätä..


Tässä muuten yhdet ihanat sukkahousut. Nämä ostin joskus ajat sitten, ennen vauvan syntymää. En muista olinkohan edes raskaana vielä silloin. Ovat Disneyn ja aivan ihanat :).


Aina kun kokoan näitä kestovaippoja valmiiksi käyttöä varten jaksan ihastella miten suloisia kuoseja näissä nykyään käytetään. Ihastuttavaa, että ei käytetä esim. vain valkoista tai muita yksivärisiä kankaita. Hauskan näköinen pino tuolla hoitopöydän alatasolla. Oma suosikki taitaa olla tuo apinaversio.


Tänään käytiin moikkaamassa tytön rakasta kummitätiä ja hänen äitiään, siskoaan sekä siskon pikkuista vauvelia. Oli ihanaa rupatella, vaihtaa kuulumisia ja nautiskella aamiaista mahtavassa seurassa. Mikään ei ole piristävämpää, kuin parantaa maailmaa naisten kesken.

Eipä muuta tällä haavaa. Nyt pitää kömpiä nukkumaan ja kuuntelemaan maailman ihaninta tuhinaa. Hellurei!

Laura

Ei kommentteja: