perjantai 13. toukokuuta 2011

Hurjasti ilon aiheita :)

Nyt on kyllä sattunut todella paljon iloittavaa lyhyen ajan sisään. Tai ehkä se on vaan niin, että iloa löytyy kyllä jokaisesta päivästä, kunhan vaan katsoo ja etsii :). Asenteesta se on pitkälti kiinni, miten elämääsä katsoo. Ensin juhlittiin äitienpäivää sitten muskarin kevätjuhlia, posti toi ihanat paketit Nextiltä ja Vau'kirjalta, tyttö sai ylläripaketin rakkaalta kummitädiltään, ihasteltiiin äitini tuomia tuliaisia Italiasta, tehtiin kesäisiä löytöjä kaupungilta ja kaikkein ihanimpana asiana, tytön nauru ja riemunkiljahdukset ovat täyttäneet jokaisen päivän, pus pus.

Mieheni teki minulle äitienpäiväkakun tuoreista mansikoista :)


Kummitädin paketti pikku prinsessalle <3






Tässä tytön asu muskarin kevätjuhlassa, suloinen omppumekko on Zalekua Baby mallistosta


Tässä Nextiltä saapuneet vakosamettiset housuhaalarit ja pehmoinen kissatakki. Haalarin kanssa tuli myös tuo valkoinen body



Tässä ostoskierroksen satoa. Oltiin siis veljeni avovaimon ja heidän tyttärensä kanssa kahvittelemassa ja katsastamassa kauppojen kesätarjontaa pienille prinsessoillemme. Joka kaupassa oli toinen toistaan söpömpiä kesävaatteita, mukaan olisi tarttunut enemmänkin kaikkea, mutta oli ihan pakko vähän hillitä ostosvimmaa. Kaikki ostokset tulivat kyllä aivan tarpeeseen; leggingsejä, kesäyöpukuja ja lyhythihaisia t-paitoja lähdin alunperin etsimäänkin. Sukkiakin tarvittiin. Eli löysin juuri ne, mitä lähdin hakemaankin, lopulta en sortunutkaan heräteostoksiin, tällä kertaa :).

Tässä H&M ostoksia


Tässä Lindex ostoksia


Tässä aikaisemmin viikolla Kapp Ahlin alennusrekistä löytämäni söpö paitapusero ja siihen sopivat leggingsit


Lopuksi vielä kuva äitini tytölle Italiasta tuomasta suloisesta kesäsetistä. Näitä tullaan kyllä käyttämään, ovat todella pehmoista puuvillaa.


Kirjapaketissa saapui tytölle pieni puinen palapeli ja kaksi kirjaa, joissa käydään läpi tavaroiden ja asioiden nimiä, kuten eläinten nimiä, huonekaluja jne. Niitä ollaan viimepäivinä tutkittu, tyttö on selkeästi huomannut, että nämä kirjat ovat aivan uusia ja jaksaa ihmetellä kuvia suurella reilun puolivuotiaan kärsivällisyydellä :D. Valitettavasti minulla ei nyt ole kirjoista kuvaa, katsotaan jos saisin niitä kuvailtua seuraavaan postaukseen.

Nyt viikonlopun viettoon, huomenna heti aamusta auton nokka kohti ihanan ystäväperheen kotia. Ei ollakaan nähty hetkeen, joten kuulumisten vaihtoon meneekin tovi jos toinenkin.

Aurinkoista viikonloppua kaikkille!

Laura

Ei kommentteja: