maanantai 2. toukokuuta 2011

Kesää odotellessa

Onneksi oli aurinkoinen viikonloppu, vaikka muuten ilma olikin hytisyttävän kalsea, hrrrrr. Perjantaina tein meille pannaria aamupalaksi ihan vaan alkavan viikonlopun kunniaksi :).

 
Loppupäivä vietettiin tytön kanssa kaupungilla. Käytiin veljen avovaimon ja heidän pikkuprinsessan kanssa kahvilla ja kaupoissa. Löysin kesää silmällä pitäen tytölle Sokoksesta ihanan Zalekuan huppariasun, Benettonista söpön kesähatun ja t-paidan ja Lindexistä ihastuttavat sukat.


Illalla tein meille nopeaa ja takuuhyvää kasvispastaa, tästä pastasta on tullut yksi suosikeistamme. Itse käytämme kastikkeessa herkkusieniä, kesäkurpitsaa, paprikaa ja tomaattia. Kasvikset pilkotaan melko suuriksi paloiksi ja paistetaan pannulla, joukkoon lisätään lopuksi tomaattimurskaa n. 5 dl. Pastana käytämme yleensä pinaattituorepastaa.



Lauantaina kävimme koko perheen voimin kahvilla ja ostamassa tytölle ensimmäisen vappupallon :D. Ostin samalla amppeliorvokin parvekkeelle ja mm. chilinsiemeniä. Ajattelin kokeilla, jospa saisin niitä chilejä oikeasti jonain päivänä poimittua omasta pikku parvekepuskasta. Illan vietimme kotosalla elokuvan parissa.


Sunnuntaina piipahdimme vapputorilla. Vilinää piisasi, mutta oli kyllä inhottavan kylmä viima. Minä pääsin käymään yksikseni ystävieni luona Vappu-brunssilla kuulumisia vaihtamassa. Munkkeja piti toki kotona vielä leipoa, nami nami! Tein ihan normaalista pullataikinasta, jätin hieman löysemmäksi.


Taas yksi viikonloppu takana ja yksi viikonloppu lähempänä kesää, jee jee! Kyllä se sieltä tulee, ihan pian!

Laura

Ei kommentteja: