maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappua! Ja kaikkea muutakin

Tänään on Vappuaatto ja me suunnataan kohtapuolin ystäville juhlien viettoon :). Lapsellisissa merkeissä mennään, eli perheiden kesken grillaillaan ja nautiskellaan. Eli koska emme vietä Vappua kotosalla jäi tänä vuoonna munkitkin paistamatta.. Jotenkin orpo, munkiton olo :D. Kaikenlaisia muita herkkuja kyllä on kotiinkin hommattu, mmmm..


Se Vapusta ja muihin juttuihin. Löysin eilen itseni Body Shopista pyörimästä ja ihastuin heidän uuteen Nutriganics -sarjaan, eli luomua luomua, siitä minä tykkään. Ostin kasvoivoiteen ja ah mikä tuoksu. Siis en tiedä onko tuo heidän sarjansa aivan uutukainen, mutta en ainakaan tammikuussa Body Shopissa käydessäni näihin törmännyt. Olisin halunnut tutkiskella sarjan muitakin tuotteita, mutta rattaissa istuva työnjohtaja ei suvainnut siihen aikaa tuhlattavan.. :D


Ja luomusta lisää.. En tajua miten multa on mennyt aikaisemmin jotenkin ihan ohi Lahdessa toimiva Lahden seudun Luomuruokapiiri. No, olen nyt liittynyt siihen jäseneksi ja innolla suunnittelen jo mitä kaikkea heidän kauttaan voisin tilata. Todella monella paikkakunnalla toimii vastaavia ruokapiirejä, jotka siis tilaavat tuotteita läheltä, suoraan tiloilta/toimittajilta. Näin jää kauppojen osuus välistä pois. Tuotteet haetaan itse tietystä jakelupisteestä erikseen ilmoitettuina aikoina. Täältä voit käydä etsimässä sinua lähinnä olevan ruokapiirin ja liittyä jäseneksi. Lahden seudun Luomuruokapiirillä on sivut myös Facebookissa, tästä pääset sinne.

Nämä tämän postauksen aiheet on nyt aika sekalaista sepustusta, mutta olkoot :). Olen unohtanut aikaisemmin mainita, että löysin uuden mahtavan ripsivärin Maltan lentokentältä. Tämä johtuu siitä, että piiiitkään käyttämäni Diorin ripsari oli sieltä tietenkin juuri meikäläisen tuurilla loppunut, joten avulias myyjä ehdotti minulle Chanelin uutuusripsaria, Chanel Inimitable. Kysyin, että onko myyjätär itse kokeillut sitä Diorin ripsaria, joka oli siis mielestäni maailman paras ripsari ikinä ja myyjä kertoi, että on kokeillut jokaista ripsaria, joka siellä heillä on myynnissä ja ei ole tuon Chanelin voittanutta. No, ostin sitten tuon Chanelin, vaikka kyllä epäilytti.. Monet kerrat olen nimittäin saanut pettyä karvaasti ripsareihin (myös kalliisiin merkkiripsareihin) ja aina olen palannut Diorin black outiin. Mutta nyt kävikin niin, että yllätyin positiivisesti ja tämä Chanelin ripsari on MAHTAVA :). Sitä pitäisi jokaisen kokeilla itse, vaikea kuvilla antaa oikeaa vaikutelmaa, mutta tässä nyt kuva ennen ja jälkeen ripsarin. Kuten näette, omaan tyngät ja vaaleat ripset..





Ja siis ostan ripsarin ja yleensä muutkin meikkituotteet aina lentokentältä, on siellä niin paljon edullisemmalla, kun "maissa". Ja sillälailla voi sitten satsata paremmin kunnollisiin merkkituotteisiin.

Ja loppuun vielä äitini minulle tekemä ihana kaulahuivi. Tai tämä on sellainen ympyrä vaan, jonka voi kiepsauttaa kaulalle kaksin kerroin. Tehty muistaakseni 8-koon pyöröpuikoilla. Nyt tämä on jo ehkä liiankin lämpöinen tähän aurinkoiseen kevätsäähän, mutta tulossa on myös ohuesta puuvillalangasta tehty versio, laitan siitäkin sitten teille kuvan. Kiitti äiti!!


Viettäkäähän mukava Vappu! Okaa varovaisia, nauttikaa ja rentoutukaa hyvässä seurassa :).

Laura

Ei kommentteja: