sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Lähtö lähestyy

Jotenkin ihan yllättäen ollaankin kohta lähdössä täältä jo pois. Yhtäkkiä olikin vaan enää viikko aikaa jäljellä täällä Maltalla ja iski miltei paniikki, että haluan vielä käydä siellä ja tuolla, syödä sitä ja tätä etc. On paljon mitä piti tehdä, mutta nyt ei enää ennätäkään. Olisi mm pitänyt käydä siellä eläinfarmilla, jossa eläimet kuljeksivat vapaina ihmisten joukossa. Harmittaa kyllä eniten, että se jäi näkemättä, mutta oma mokahan se on. Aina on ollut mukamas jotain muuta tähdellisempää tekeillä.

Eilen kävin yksin ostoksilla ihan rauhassa. Kunhan kuljeksin ja nautin seurasta oman itseni kanssa :). Sukkiksia löysin tytölle Marks&Spenceriltä, siellä on aina jotenkin ihania sukkiksia ja toki kaikkea muutakin. Näissä nyt jo keväisemmät värit.


Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Erään pienemmän ostoskeskuksen edessä on ihania valtavia puita ja pari suihkulähdettä/vesipatsasta sekä penkkejä.


Pääsiäisen tulo näkyy täällä monessa kaupassa, aivan ihastuttavia koristeita myynnissä. Suklaamunien ja makeisten valikoima on paljon suurempi, kuin Suomessa. Katolinen maahan tämä on, joten pääsiäinen on näkyvä juhla. Tosin eihän ne suklaamunat ja puput kyllä yhtään liity siihen, miksi katoliset pääsiäistä juhlivat.. No, samahan se on joulun kanssa, tonttuja ym, vaikka ihan muustahan siinä on alunperin kyse.


Mulle tulee ikävä ehkä eniten aurinkoa, se nyt oli aika helppo arvata. Mutta jos sitä ei lasketa, niin kyllä jään kaipaamaan kakkuja. Niitä on niin paljon ja kaikki on ihania! Tiramisukakku on yksi lemppari ja toisena varmaan sitruunatorttu. Voihan huokaus.. Eilen illalla kävin hakemassa itselleni salaatin tuosta läheltä ravintolasta ja siinä odotellessa ihailin kuolaten kakkutiskiä :D. Kelpais varmaan teillekin? Vaikka tämä kakkutiski ei todellakaan ollut kovin iso, aika pieni verrattuna monen muun paikan tarjontaan.


Niin muuten, sitä tulee kyllä kanssa ikävä, että kaikista ravintoloista saa annokset ostettua take awaynä, jos niin mielii. Ehkäpä Suomessakin saa? Ei vaan ole tullut siellä mieleeni pyytää/kysyä. Mutta tosiaan, täältä saa hienostorafloistakin annoksia mukaan ja se on mun mielestä vallan mukavaa. Ollaan harrastettu tätä ajoittain, koska meillä ei ole ollut mahdollisuutta lähteä illalla ulos syömään, tyttö kun menee unten maille paljon ennen meitä aikuisia. Ollaan sitten tuotu ravintola meidän kotiin :).

Haikeudella katselin illalla lahdelman takaa näkyviä valoja ja ajattelin, että näenköhän tätä näkyä enää koskaan. Illalla puhalsi leuto kesätuuli, meri oli tyyni ja aurinko oli juuri hetkeä ennen laskenut kirkon taakse.


Ensi viikolla postailen sitten viimeistä kertaa Maltalta. Toivottavasti te kaikki Maltafanit ette kuitenkaan kaikkoa täältä mun blogista. Eiköhän me keksitä jotain muuta kivaa jatkossa? Ainakin matkoja tulossa, kesä ja vaikka mitä muuta :).

Palaillaan pian!

Laura

Ei kommentteja: