lauantai 9. huhtikuuta 2011

Harmauden ja loskan tehokasta torjuntaa

Eilen oli ulkona niin harmaata, loskaista, mutaista ja kaikin puolin synkkää, että olisi ollut lähes rikollista olla järjestämättä pieniä lettukestejä :). Oli vaan pakko saada miniräiskäleitä ja makeaa karpaloteetä. Mmmmm. Ja oikein arvasin, kestit pelastivat päivän!


Harmaina, sateisina päivinä on keksittävä puuhaa neljän seinän sisällä. Lukeminen, tai ehkä tarkemmin sanottuna kuvien katseleminen ja ihmetteleminen, on ollut meillä hittipuuhaa nyt jonkun aikaa. Tytöllä alkaa olla jo selkeät lempi kirjat. Tylsistyy ja hermostuu hänen mielestään "huonojen" kuvakirjojen äärellä ja innostuu kiljahtelemaan ihanimpien kirjaystäviensä kanssa. Nämä mieleisimmät kirjat tunnistaa helposti myös siitä, että jokaisessa on ainakin yksi kulma järsitty uuteen muotoon :D.


Itse olen selaillut erilaisia mietelause- ja runokirjoja. Olen yrittänyt etsiä sopivaa ajatusta ristiäiskorttiin. Vihdoin tänään hyllystä löytyi kirja nimeltä Vauva. Juu-u, se on tuon kirjan nimi (alkuperäinen nimi on BABIES with love. M.I.L.K.). Kirja on kokoelma vauva- ja lapsiaiheisia ajatuksia ja mietelauseita sekä suloisia, hymyilyttäviä kuvia. Sain kirjan lahjaksi ihanalta ystävältä vauvakutsuillani heinäkuussa. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä ihanuuksia korttiin rustattavaksi




Huomenna olisi sitten juhlintaa ristiäisten merkeissä :). Juhlavaatteet roikkuu jo esillä, laitan tytön asusta tänne kuvan seuraavassa jutussa. Jännittää kuulla pienokaisen nimi, iik! Mutta ensitöiksi aamulla on leivottava pari valkosuklaakakkua viemisiksi. Tuolla ne valkosuklaat kuumottelee kaapissa, hieman tuottaa vaikeuksia pitää näppejään niistä erossa :D.

So long!

Laura

Ei kommentteja: