lauantai 16. huhtikuuta 2011

Hymyjä ja teehetkiä

Ah kuinka ihanasti nämä aurinkoiset kelit ovat meitä hellineet. Aivan kuin elämä olisi palannut kroppaan ja mieleen pitkän talvihorroksen jälkeen! Kävimme keskiviikkona tytön kanssa ihanalla ystävälläni ja sain siellä herkutella itsevalmistettua tiramisua, oli kyllä suussa sulavaa kertakaikkiaan. Sain ystävältäni raikkaan kimpun tulppaaneja kotiin viemisiksi, kiitos <3.



Torstaina oli ihanaa seurata, kun tyttö oli kuin pikkuinen aurinko hymyillessään isilleen, joka oli palannut kotiin työmatkalta. Isin kunniaksi oltiin valittu tilanteeseen sopiva asu :).


Torstaina saapui myös odottamani teelähetys Skafferista. Heidän myymälänsä sijaitsee Porvoossa ja olenkin sieltä ostanut mm. teetä aina kaupungissa vieraillessani. Nyt tilasin ensimmäistä kertaa postitse kotiin. Tilasin valkoista Kvidevit luomua, mustaa luomu vaniljaa, mustaa black cranberryä (suosikkini!) ja uutena tuttavuutena vihreää Buddha Aman Cha'ta.


Buddha Aman Cha on siitä hauska, että se on valmistettu hortensiapensaan kokonaisista lehdistä. Yksi lehti riittää yhtä teekupillista varten ja saman lehden voi käyttää pari kertaa uudelleenkin. Maku on yllättävän makea, sokeria ei tarvita.



Aurinkoista ja suloista lauantaita jokaiselle! Minä lähden tästä leipomispuuhiin, illalla on tulossa kylään rakkaita sukulaisia, saamme kuulla kuulumisia Brysselistä asti :).

Laura

Ei kommentteja: