keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Juhlintaa

Viikonloppuna juhlistettiin pienimuotoisesti tyttösen pulivuotispäiviä ja minunkin synttäreitäni (aikuisiällä synttärit voisi miltei jo unohtaa ;)). Kutsuimme kakkukahville muutamia sukulaisia ja perheenjäseniä. Tässä kuva tytön juhla-asusta, mekko (Kapp Ahlista) saatiin lahjaksi miehen serkulta jo silloin, kun tyttö oli vasta muutaman viikon ikäinen. Mekko näytti silloin valtavalta, enkä pystynyt kuvitella sitä vauvan päällä :D.


Kakkua koristelin kaikella vaaleanpunaisella, tietysti, kun kerran on prinsessasta kyse <3. Yleensä olen aina itse tehnyt myös kakkupohjan, mutta nyt ei aika riittänyt, joten turvauduin valmiiseen suklaapohjaan. Yllättävän hyvää oli. Täytteeseen laitan aina maitorahkaa, tuo kivaa kirpeyttä muuten makeaan kakkuun.


Eilen aurinko paistoi niin ihanasti, että käytiin rattaiden kanssa lenkillä. Ihan tuli kuuma, vaikka uskaltauduin laittamaan tällä kertaa ohuen kevättakin päälleni. Lämpöasteita taisi olla +7, ellen aivan väärin muista. Nyt taas sataa, mutta ei se mitään. Sade piiskaa nuo lumikasat äkkiä pois! IHANAA, kesä tulee :)!

Nyt me likat lähdetään veljen avovaimon ja heidän pikkuisen vauvelin kanssa kahville ihmettelemään maailman menoa. Hei ja mukavat viikonjatkot!

Laura

1 kommentti:

Anna ja ohuet kirjoitti...

Voi, olen kateellinen kun en päässyt juhliin..Onnea pikku Eelle kuitenkin!