perjantai 2. joulukuuta 2011

Viikonloppu

Ihanaa, kun on perjantai ja viikonloppu alkaa. Tänään käytiin perjantain kunniaksi puistossa, joka on täältä meiltä hieman pidemmällä. Puisto on aivan uusi ja se koostuu useasta osasta. Jokaisessa osiossa on kyltissä ikäsuosistus, että minkä ikäisille kunkin osan härvelit soveltuvat parhaiten. Ikäsuosituksista viis, me käytiin tietysti tutkimassa kaikki puiston välineet :). Mukana oli myös suomalainen ystäväni poikansa kanssa, heihin olen tutustunut täällä Maltalla.


Ilma oli todella upea, aurinko paistoi ja ainakin minulla hiki virtasi tytön perässä juostessa.


Puistoa ympäröi nurmikko ja reunoilla kasvoi suoloisia kukkasia. Puistossa oli myös suihkulähde tai pikemminkin se oli sellainen vesipatsas tms. Mitään allasta siinä ei ollut. On kyllä taas niin kesäiset fiilikset, että mahtaa olla vaikeaa siirtyä joulutunnelmiin viikon kuluttua, kun palaillaan Suomeen "lomalle".



Eilen posti toi tytölle ihanan yllätyksen mummilta Suomesta. Virkattu tonttu aiheutti riemunkiljahduksia ja sitä piti tietysti koko ajan suukotella. Kuvasin suukottelusta videoklipinkin ja näytin illalla Skypen kautta mummille :). Mummi oli ostanut tontun jostain ja heti ajatellut, että siitäpä pikkuinen tyttönen saisi mukavaa joulumieltä tänne muuten niin kovin kesäiseen ympäristöön. Tässä tonttu katselee maisemia meidän olkkarin ikkunasta. Vastapäiset talot ovat ihanan ikivanhoja.


Tontulle kuuluu myös kaulus ja vyö, mutta tyttö riisui ne pois juuri ennen tätä kuvaa.

Ai niin, tässä se lupaamani kuva Le Meridien hotellin joulukuusesta. Hieman huonosti näkyy, kun pimeään aikaan on hieman haasteellista saada kunnon otosta. Mutta kuusi on siis iso.


Muistakaahan käydä joulukalenterissa joka päivä. Ei sitten muuta kun mukavaa viikonloppua, rentoutukaa ja nauttikaa lähenevästä Joulusta.

Laura

Ei kommentteja: