perjantai 9. joulukuuta 2011

Viimeiset nautiskelut ennen Suomen breikkiä

Huomenna lähdetään Suomeen ja ollaan ainakin Joulun ja uuden vuoden yli. Mies palailee luultavasti tänne Maltalle jo ennen minua ja tyttöä, mietitään myöhemmin milloin me sitten katsotaan parhaaksi tulla tänne taas.

Eilen täällä oli jokin pyhä ja suurimmalla osalla vapaapäivä. Tosin kaikki kaupat ja ravintolat olivat auki, että ei kuitenkaan kaikilla sitä vapaata näyttänyt olevan. Koko perhe nautittiin auringosta, käytiin ostoksilla, kahvilla, puistossa ja kunhan vaan otettiin rennosti. Tässä päivän kahvit :)


Tässä meidän lähellä (tai kaikkihan täällä tuntuu olevan aivan nurkan takana, kätevää tällaiselle herkkusuulle..) on ihana pikkuinen jäätelöpaikka. Haettiin sieltä jätskiä ja siirryttiin aurinkoon istuskelemaan. Annoin tytönkin maistaa kun tietysti ihmetteli mitä me oikein syödään, mutta ei kovin vielä välitä makeasta eikä varsinkaan jäätelöstä, kun on niin kummallisen kylmään. En hänelle makeaa juuri annakaan, sitä saa sitten joskus kyllä yllin kyllin isompanakin.



Ja tässä meikäläinen jäätelön kimpussa, nami! Tämä on sitä leveää kävelykatua, joka jatkuu ja jatkuu varmaan loputtomiin :D. En ole koskaan kävellyt sitä loppuun asti, en tiedä mihin se päättyy ja mistä se alkaa.


Ostoksisa sen verran, että missä vaan ulkomailla ollessani tykkään kierrellä ihan tavallisissa supermarketeissa. Ihanaa tutkia tuotteita ja tehdä löytöjä. Täältä löysin eräästä supermarketista Yankee Candle kynttilöitä ja tuoksuvahoja (käytetään aromilyhdyssä). Tuo merkki on yksi Yhdysvaltojen ja Euroopankin suosituin kynttilä- ja tuoksumerkki. Aika paljon halvemmalla sain noita täältä, kun Suomesta jostain sisustuskaupasta. Tässä muutama ihastuttavista tuoksulöydöistä. Ovat vielä muovikääreessä, sillä haluan toki viedä nämä Suomeen.


Samaisesta marketista löysin myös Cadburyn kertakaikkiaan I H A N A A kaakaota pikkupusseissa. On kun joisi sulatettua suklaata :D. Kyllä kelpasi tällaiselle herkkusuulle vähän liiankin hyvin.. Pitää vähän alkaa tarkkailla tätä herkuttelua, tuntuu vaan että täällä on niin paljon vaikka mitä herkkuja koko ajan nenän edessä.


Kävin taas Mils Ideas putiikissa ja ostin kylpypommeja, vai mikäs niiden virallinen nimi onkaan. No, "pommi" laitetaan siis kylpyveteen ja se liukenee sinne aika nopeasti. Piti heti testata, kun täällä meillä on amme, Suomessa ei. Tässä kuvassa olevassa "pommissa" oli rentoutukseen tarkoitettu tuoksuyhdistelmä ja kyllähän tuo rentoutti, iholle jäi silkkinen pehmeys ja jumalainen tuoksu.


Iltakävelyllä yritin napsaista kuvan San Giuliano -ravintolan pihalla olevasta jouluisesta puusta, mutta kuvasta tuli jotenkin sumea. Tässä kuva nyt kuitenkin, saatte varmaan jonkun käsityksen koristuksesta. Oli kyllä kaunis! Tykkään juuri tuollaisesta tyylistä, makea.


Tässä vielä kuva samaisen ravintolan "vaatimattomasta" sisäänkäynnistä, kaunista, kaunista, en voi muuta sanoa. Kuvasta ei tietenkään välity ihan se oikea tunnelma, harmi.


Jepulis, siinä lähipäivien kuulumiset. Tänään on ohjelmassa pakkausta, pyykkäystä ja siivoamista. Voi miten ihanaa.. ;). Ai niin, 1000 kävijän raja ylittyi eilen, mutta kukaan ei ole uskaltanut lähettää kommenttia :D. Laitetaan arvontaa pystyyn sitten tuonnempana, kun kävijämäärä vielä hieman kasvaa. Haluaisin arpoa jotain täältä Maltalta, jotta joku saisi kotiinsa sellaista, jota ei ehkä Suomesta löydy. Kommenttia voi muuten lähettää jokaisen postauksen alla olevasta palkista. Kommentit eivät näy heti, koska haluan ne ensin hyväksyä. Ei viitsi laittaa tänne kaikkien nähtäväksi esim. täysin asiattomia juttuja.

Seuraavat kuulumiset kirjoittelenkin Suomesta, ehkäpä jo parin päivän kuluttua. Siihen asti, heips heips!

Laura

2 kommenttia:

Anna ja ohuet kirjoitti...

Hei ihania kuvia! Olen kommentoinut monestikin kuvia/postauksia silloin kun avasit blogin, en tiedä onko tulleet perille!

Laura kirjoitti...

Täytyy tarkistaa aikaisemmat postaukset :)