keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Välipäivien laiskottelua

Kyllä nämä välipäivät menevät laiskotellessa, täytyy myöntää.. Onneksi on pieni lapsi, jonka kanssa tulee toki ulkoiltua ja muutenkin puuhailtua. Mutta kaikki muu arkinen aherrus on taka-alalla ja onneksi niin. Kyllä tämä käy kohta jo työstä tämä suklaarasioiden tyhjennys ja jouluruokajämien nakerrus :D. Eilen vietettiin elokuvailtaa mieheni ja siskoni kanssa, katsottiin Brides maids. Ihan hauska, mutta aika omituinen kaiken kaikkiaan.

Meillä oli aattopöydässä ensimmäistä kertaa tarjolla savustettua luomulammasta. Todella suussa sulavaa! En ole hirmuinen lampaanlihan ystävä, mutta tämä oli maukasta! Kiitos kuuluu mieheni veljen avovaimolle, joka lampaan jalan meille lähetti.


Aattona löysin kaapin perältä häälahjaksi saamamme tarjoiluvadin, jossa hopeiset kahvat. Upea ja sopi ihanasti jouluiseen kahvipöytään. Torttuja tein pitkästä aikaaa rusettimenetelmällä, ei oikein tästä kuvasta nyt näy tuo muoto, mutta siis kulmiin leikataan aukot (viilto ylös ja sivulle, kuin suorakaide) ja ohut reuna käännetään sisään.


Suklaata tosiaan on ollut tarjolla riittävästi tänäkin Jouluna. Tykkään pillkkoa erimakuisia suklaalevyjä kulhoon tarjolle. Tässä paloja valmiina naposteltavaksi itse tekemässäni keramiikkakulhossa.


Aattoaamuna annoimme tytön avata yhden paketin, sen suurimman jonka me olimme mieheni kanssa hänelle ostaneet. Ihana tulimylly, sillä onkin leikitty ahkerasti näinä välipäivinä. Tästä tulee olemaan taatusti iloa pitkäksi aikaa :)


Nyt on jo uuden vuoden pippalot mielessä. Lähdemme miehen veljen ja hänen avovaimonsa luokse Hankoon koko viikonlopuksi. Te kenellä vielä lomaa tämä viikko, nauttikaa! Kohta se puurtaminen taas alkaa. Ja kohta alkaa taas päivä pidentyä, se on kyllä ihanaa. Ja meillä alkaa kohta taas olla aika valmistautua Maltalle lähtöön, mutta siitä sitten myöhemmin lisää.

Mukavaa uuden vuoden odottelua kaikille!

Laura

Ei kommentteja: